Abonnement


Wil je elke maand een puzzelboekje in je e-mail inbox?

Je kan het gewone jaarabonnement nemen van Stevens Binaire Puzzels of nóg beter: het gepersonaliseerd abonnement dat helemaal op jouw maat is gemaakt. In elk abonnement zitten 13 puzzelboekjes: 12 maal bij het begin van de maand een gewoon puzzelboekje en in de zomervakantie een vakantie-special.

Gewone jaarabonnement

Het gewone jaarabonnement kost €25 voor 13 puzzelboekjes (12 maanden en een extra boekje voor de vakantie). In de puzzelboekjes staan 80 puzzels met verschillende afmetingen en moeilijkheidsgraden. Om het gewone abonnement nog beter op jullie wensen af te stemmen, wordt je feedback op ons forum heel gewaardeerd. Met jullie suggesties zal zeker rekening gehouden worden. Veel puzzelplezier!

Contacteer ons voor een gratis proefversie van het gewone jaarabonnement.

Gepersonaliseerd jaarabonnement

Het gepersonaliseerd abonnement wordt helemaal op jouw maat gemaakt. Heb je liever grote puzzels die wat gemakkelijker zijn of juist traditionele 14x14 puzzels die aartsmoeilijk zijn, of een combinatie van beide? Kies dan het gepersonaliseerd abonnement. De prijs van het abonnement is € 40 voor 13 puzzelboekjes (12 maanden en een extra boekje voor de vakantie).

Contacteer ons voor een gratis proefversie van het gepersonaliseerd abonnement.